Menu


SORRY, WE COULD NOT FIND A MATCH
Can't find the technology you are looking for? Leave a request and we'll start tracking it for you
Can't find the technology you are looking for? Leave a request and we'll start tracking it for you

Domain

leaseplanbank.nl


Number of Technologies

17

Founded Year

2010


Number of Contacts

1

Alexa Rank

845,462


Number of Job Postings

N/A

Want to see all the technologies used by leaseplanbank.nl?

Download our Chrome Extension

About leaseplanbank.nl

LeasePlan Bank is een 100% Nederlandse internetspaarbank en onderdeel van het wereldwijd opererende LeasePlan Corporation N.V, dat dit jaar 50 jaar bestaat. De in wagenparkbeheer gespecialiseerde financiële instelling heeft al 20 jaar een bankvergunning van De Nederlandsche Bank N.V. (DNB) en is lid van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB). Sinds de start van de internetspaarbank in februari 2010 hebben al meer dan 120.000 spaarders hun weg naar LeasePlan Bank gevonden.

LeasePlan Bank staat voor een eerlijke, transparante en klantvriendelijke aanpak. De variabele rente over een internetspaarrekening bij LeasePlan Bank is gekoppeld aan de 1-maands Euribor®, verhoogd met een opslag. Spaarders ontvangen voor het begin van de maand informatie over de actuele rentestand en krijgen de rente over het saldo op de internetspaarrekening maandelijks daarop bijgeschreven. Bovendien hebben spaarders altijd direct en kosteloos toegang tot hun spaargeld.

De hoogte van de rente op termijndeposito’s bepaalt LeasePlan Bank aan de hand van de ontwikkelingen op de geld- en kapitaalmarkt. De vaste rente op een termijndeposito is bekend voordat een termijndeposito wordt afgesloten en staat vast tijdens de hele looptijd van dat termijndeposito. De rente over termijndeposito’s wordt jaarlijks dan wel aan het einde van de looptijd bijgeschreven op de internetspaarrekening.

Dat is in het kort gezegd ons plan, duidelijk, eerlijk en transparant.

For a quick look at additional technographic info on leaseplanbank.nl or any domain on the web, download our Chrome Extension. Check out our help article to see how Datanyze Insider can help you.

Company Type

Private, Public, or Non-Profit

Tech Spend

Monthly technology spends based on tech stacks

SIC & NAICS Code

Readily available SIC & NAICS codes

Revenue

Estimated annual revenue

Funding

See how much funding a company has received

Social Links

Easy-to-access social links

Try Datanyze for free

See technologies, find emails, and build prospect lists with our free Chrome extension.